Kitesurf Cursus Scheveningen

Wil jij leren kitesurfen? Dan is Scheveningen de perfecte plek om de eerste stappen te zetten. Tijdens de cursus leer je alle kneepjes van deze uitdagende sport. Kitesurfen is niet gemakkelijk, en krijg je dus niet zomaar even onder de knie. Je moet voldoende kracht hebben om de volledige controle te hebben, en daarnaast moet je de perfecte balans zien te vinden. Een ervaren instructeur zal jou daarbij begeleiden.

Kitesurf cursus Scheveningen Stap voor Stap

Je kunt het nogal spannend vinden, dat is helemaal niet gek. Maar om je gerust te stellen ga je niet direct de open zee op. Je zet de eerste stappen in Kijkduin, in ondiep en vlak water. Zo kun je in alle rust wennen aan het bord, en het juiste gevoel krijgen. Wanneer je het onder de knie hebt stap je over naar het water van Scheveningen en ga je de open zee op. Je leert dan om te gaan met de golven, en kan uiteindelijk ook aan de slag gaan met het leren van je eerste sprongen. Uiteraard onder toezicht van een ervaren leermeester. Kitesurf cursus Scheveningen aanvragen?

Waarom een kitesurf cursus Scheveningen

Scheveningen is dankzij de golven de perfecte locatie om te leren kitesurfen. Het is een mooie locatie die ook vaak gebruikt wordt door de ervaren kiter. Op Scheveningen kun je perfect leren wave rijden. Ook is er een prachtige kitesurf shop aanwezig met nieuwe en tweedehands producten. Je hebt dus alles bij de hand op één locatie. Even uitrusten onder het genot van een hapje en drankje? Geen probleem op Scheveningen zijn er genoeg strandtenten aanwezig die jou kunnen bedienen.

Een voorbeeld van een bedrijf die kitesurf cursussen geeft is kiteboardschool. Zij beschikken over 100 nieuwe Naish en Reedin Kites, en weten alle vlakke en ondiepe water spots te vinden. Het is een volledig gecertificeerd IKO kitesurfcenter, en beschikt dan ook over goede en zeer ervaren instructeurs. Kitesurf cursus in Scheveningen? Ja doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *