Personal trainer Eindhoven behaal je doelen

Wil je graag gaan sporten maar weet je eigenlijk niet goed wat je moet doen? Val je steeds weer in hetzelfde patroon waar je uiteindelijk op de bank eindigt met een zak chips? Wil je het graag anders doen en heb je de juiste mind set? Dat kan! Met een personal trainer Eindhoven  kom je al een heel eind. Doordat je de juiste hulp krijgt weet je zeker dat het je lukt. Je kan samen met degene doelen stellen, een voedingstraining opstellen maar ook samen sporten. De doelen die je stelt moet wel haalbaar zijn, hierbij kan je de SMART methode bij toepassen. 

personal trainer in Eindhoven

Doelen

Deze methode wordt gebruikt bij het stellen van doelen, niet alleen in de sport maar ook bij school of werkgerelateerde dingen. Je kan de Smart methode dus overal voor gebruiken, dit houd dus in dat het Specifiek is, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdsgebonden is. Als je doel aan al deze eisen voldoet dan weet je dat je een waterdicht doel hebt, dit hoeft niet te zijn dat als je hem niet haalt je bent gefaald. Je moet het roer gewoon even omgooien, Rome werd ook niet in een dag gebouwd. 

Voeding

Veel stoppen met sporten omdat ze geen resultaat zien, ze weten niet wat ze fout doen dus dan is het gemakkelijker om te stoppen. Dit is begrijpelijk maar met een personal trainer Eindhoven kan je er voor kiezen om een sportschema en voedingsschema te laten opstellen. Als je gaat sporten heb je eiwitten nodig. Ga je sporten? Eet van te vore een groot bord met pasta. Hier zitten heel veel voedingsstoffen in die jij nodig hebt om de druk op je spieren bijvoorbeeld op te bouwen. Bouw het sporten wel langzaam op, verwacht niet van jezelf dat je in een keer honderd kilo kan tillen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *