Werken aan je conditie

bokszakken

Ga je een of twee keer per week naar de sportschool om te trainen voor boksen of kickboksen, dan wil je vast thuis ook wel even aan je conditie werken. Je weet als geen ander dat je met twee keer trainen er niet komt, er is meer voor nodig om een echte kampioen te worden. Niet voor niets zijn er bokszakken die je thuis op kan hangen om lekker mee te trainen, welk moment het van de dag ook is je bokszak is klaar voor een zware training. Omdat een bokszak verkrijgbaar is in verschillende formaten, kun je keuze maken uit een zak voor slaan, schoppen of beide. 

Veilig bevestigen van een bokszak

Wanneer je met bokszakken ook thuis wilt trainen, is het van het grootste belang dat ze veilig hangen zodat deze geen ongelukken veroorzaken. Om een bokszak aan het plafond op te kunnen hangen, heb je een plafondplaat nodig. Deze zorgt ervoor dat de zak stevig hangt. Bij een houten balk is het iets eenvoudiger, een schommelhaak is dan voldoende om op een veilige manier te trainen. Er zijn zelfs beugels om je bokszak aan de muur te bevestigen, alleen hierbij moet je zeker weten dat de muur stevig genoeg is. 

bokszakken

Op een goede manier je bokszak thuis krijgen

Bokszakken zijn nu niet de eenvoudigste pakketten om thuis te krijgen, wanneer je geen vervoer hebt ben je er toch afhankelijk van dat deze thuis wordt bezorgd. Bij olbsports.nl wordt kosten noch moeite gespaard om je besteld bokszak bij je thuis te krijgen, netjes verpakt om beschadigingen te voorkomen wordt de bokszak bij je thuisbezorgd. Omdat het een heel gewicht is en een groot pakket, worden er eenmalige kosten gerekend van ongeveer 20 euro voor het bezorgen. Natuurlijk kun je hierover vragen hebben, de medewerkers zitten klaar om al je vragen te beantwoorden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *