Wilt u beginnen met fysiotherapie in Hengelo?

Ik heb 3 weken geleden een auto-ongeluk gehad waar ik nog steeds aan het herstellen van ben. Een auto botste tegen mijn auto aan en zo was er een kettingbotsing ontstaan. Er zijn in totaal 5 mensen gewond dus dat is best heftig. Ik had geen erge verwondingen maar ik heb wel nog steeds hele erge hoofdpijn elke dag en mijn nek en schouders doen erg zeer. Ik ben al naar een masseuse gegaan en dat hielp ook voor even, maar ik voel de pijn nu toch weer op komen. Ik ben daarvoor ook weer naar de dokter gegaan en ze zei dat het beste is als ik toch naar fysiotherapie in Hengelo ga. Zodat ik sneller van mijn klachten af ben en het ook niet telkens terug komt. Ik ging dus online opzoek naar een goede fysiotherapie in Hengelo en ik kwam terecht op de website topvormtwente.nl. Hier doen ze fysiotherapie in Hengelo, bikefitting, dry needling, echografie, manuele therapie, sportfysiotherapie, RS01 en running therapie. Ook doen ze podologie en leefstijlcoaching. Ik wil fysiotherapie in Hengelo en gewoon algemene fysiotherapie. Dit is voor gewrichtsklachten, spierklachten of blessures. Maar ook voor het herstellen na een ongeluk of een operatie. Met begeleiding, advies, behandeling en oefeningen voor thuis. Voor fysiotherapie in Hengelo kan ik onder de informatie al gelijk de tarieven zien. Voor de fysiotherapie in Hengelo staan ook de tarieven beschreven onder fysiotherapie. Er staat hier per consult, screening etc. hoeveel dit kost. Ook voor de podologie, fietsmeting en leefstijl. Als ik een afspraak zou willen maken voor de fysiotherapie in Hengelo kan ik dat ook gelijk doen via de website dus dat is ook erg fijn. Ze hebben fysiotherapie in Hengelo, Enschede en Lattrop. U kunt zich op twee manieren aanmelden. Via een doorverwijzing van een huisarts of specialist. Of op eigen initiatief, dus zonder een door verwijzing. Na de eerste screening kunnen ze duidelijkheid geven, en vertellen of u direct therapie nodig heeft of beter eerst de huisarts kan consulteren. Als u uw eerste afspraak heeft moet u altijd een geldige ID-bewijs meenemen. Het hangt af van uw verzekering of u uw fysiotherapie volledig of gedeeltelijk vergoed krijgt.

Fysiotherapie in Hengelo of in andere steden

Alle informatie die u moet weten voordat u uw aanmeld voor fysiotherapie staat op de website beschreven. Het staat overzichtelijk beschreven zodat het makkelijk te begrijpen is voor iedereen. Het is ook erg fijn dat alle prijzen op de website staan aangegeven zodat u weet wat u kunt verwachten. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via de button afspraak maken. U moet altijd naar een eerste consult uw ID-bewijs meenemen.

U kunt de website bezoeken

Ik heb mijn fysiotherapie gevonden dus nu hoop ik dat dit snel gaat helpen, ik raad de website aan omdat:

  • U zelf snel een afspraak kan maken
  • U hoeft geen verwijzing
  • Er staat veel informatie op de website.

Wilt u meer weten over fysiotherapie, podologie, leefstijl of echografie etc. dan kunt u de website ook bekijken want hier staat alle informatie die u nodig heeft om iets aan uw problemen te doen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *